štvrtok 27. septembra 2012

Giveaway - choose your prize!


This giveaway is gonna be a little bit different than you are used to - YOU CAN ORDER ANYTHING FROM ANYWHERE worth 15 euros (cca 20 dollars). The only thing is that you have to order from site that has free shipping and ships to your country. From my experience you still have plenty of choice. For fashionistas I recommend http://www.romwe.com/ (nice jewelry there!) or http://www.chicwish.com (want a tip? I am ordering this awesome claw bracelet: http://www.chicwish.com/chicwish-wrapped-claw-bracelet.html)
Or maybe you would like to try some cosmetics? Than go to http://www.beautybay.com/ - I am sure you already know everything about the famous Tangle Teezer brush that I bought myself two weeks ago :) If you are interested you can order it from this site, if I was a winner I would go for something similar. Again, this is only recommendation, you can choose whatever you want.
And for book-lovers... well I am sure we all know bookdepository.co.uk (a Slováci môžu zablúdiť aj na http://www.martinus.sk/)
However! This giveaway will be really happening only if I reach at least 100 GFC followers - I am sorry but it has to be - I am paying it from my own pocket and as a student I can´t afford much (or who know what happens, maybe it would be enought if I gain 50 loyal followers :)). I still hope you will take part in my first giveaway, I will be very grateful. 
Rules:
1. You have to be a GFC follower - 1 entry only for that. This step is mandatory. (on the left there is box called Následníci - it´s google friend connect - just click on Pripojiť sa k tejto lokalite. Be sure to complete this step)
2. To gain extra entries you can share the info on Facebook (plus 3 entries)
3. Tell your friends and bring them here, you will get 5 extra entries for each friend (you can do it everyday)
4. Write a comment (plus 2 entries)
5. Blog about this giveaway - you will gain 10 extra points!
6. Become a fan on Chictopia (plus 2 entries)
7. Become a fan on lookbook (plus 2 entries)

As you can see you can win very easily if you decide to complete every step.
I will draw a winner with random.com and he will be announced here on blog, so be sure to check it out so in case you won you could send me your e-mail adress. Good luck!
P.S. I know that I am just beginning but I have already prepared a lot of OOTD and posts so if you want just check the blog following days.

If you have any questions just write me an e-mail (anetamisikova@gmail.com) or you can leave a comment.


V skratke vysvetlené - v tejto súťaži môže súťažiť ktokoľvek, jediný krok, ktorý je povinný, je stať sa followerom (vľavo kliknite na Pripojiť sa k tejto lokalite), avšak svoje šance rapídne zvýšite tým, že vyplníte aj ostatné vstupy (šíriť info o giveaway na vašom FB, priviesť sem na blog kamaráta, ktorý sa stane followerom, napísať koment, blogovať o giveaway, stať sa fanúšikom na Chictopii a Lookbooku). Výhrou je čokoľvek, čo si víťaz vyberie z netu (v hodnote do 15 eur) - šperk, kozmetiku, knihu... To záleží len na vás. Musíte však svoju cenu objednať zo stránky, ktorá má zadarmo poštovné - stále ich máte na výber veľmi veľa, môžete sa inšpirovať stránkami, ktoré som tu uviedla ako príklad. Musím ale upozorniť, že víťaza budem môcť losovať jedine vtedy, ak dosiahnem číslo 100 followerov (ale ktovie, možno nadobudnem 50 lojálnych čitateľov, takže víťaz predsa len bude!). Dúfam, že sa zapojíte a želám veľa šťastia. 

V prípade nejakých otázok mi napíšte mail na anetamisikova@gmail.com
P.S. Viem, že sa len rozbieham, ale už mám pripravených mnoho outfit postov a článkov, takže ak máte chuť, skúste sa poobzerat po blogu nasledujúce dni :)

a Rafflecopter giveaway


21 komentárov:

  1. Lovely post :)

    check out mine,if you want
    It's about Once a Week Chic!
    Maybe follow each other if you like?

    Your Princess is in Another Castle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je fakt úžasná súťaž,si štedrá :) Len to rozhodovanie,čo si vybrať ak by som náhodou vyhrala by bolo neuveriteľne ťažké

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ja by som si veľmi rýchlo vybrala :DD sama mám akýsi wishlist :)

      Odstrániť
  3. Great giveaway!
    ananda7310(a)gmail.com
    Thanks :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný blog :)
    kubanova.michaela@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný blog, super giveaway... A já coby nový follower. :-D
    Přeji krásný den!

    katylapisz@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hmm, určite by som si niečo vedela vybrať :-)

    sueandcolours@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa tesim, vidim, ze podmienku byt followerom si splnila, ale mohla by si sa prosim zapisat do toho formulara? :) Ja sa pokusim keby nieco zapamatat, ze si sa tam nezapisala a pridam ta tam ja pri zrebovani na random, ale bolo by predsa len lepsie, keby si tam bola zapisana uz teraz :)

      Odstrániť
  7. I'm glad I found your site. Chictopia is new to me.
    Paula Whelan

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Thanks so much! I follow with gfc as ksceviour

    OdpovedaťOdstrániť
  9. fííí ha tak toto je zaujímavá súťaž :-) to sa musím zúčastniť :-)

    a na oplátku pozývam aj na svoju minigiveaway http://nadkinsvet.blogspot.sk/2012/10/moja-prva-rozdavacka-pre-milovnikov.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak sa zapojím aj ja, hah :)
    christina.praznovska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásná giveaway :) Koukala jsem, že jsi mi psala na email, tak se budu snažit dát na blog co nejdříve článek, kde by jsi našla odpověď a udělala jsi mi velkou radost, že se ti blog líbí (jsi první, kdo mi to napsal. :D :) )

    Každopádně jsem pročetla články a obdivuji, že přidáváš tak často příspěvky, já na to nějak poslední dobou nemám čas :(
    a jestli mohu, zapojím se tedy taky.. :)
    cosmeticsloverbydani@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja práveže vôbec nepridávam často príspevky, rada by som tak každý druhý deň niečo pripravila:) ale bohužiaľ, škola niekedy nepustí... som rada, že si sa zapojila :)

      Odstrániť
  12. strašne krásna giveaway, a presne viem čo by som si aj vybrala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Super giveaway:) nicolettevalkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. To je super nápad, veľmi rada sa zapojím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Zajímavá giveaway..
    scruffy@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. joj knižky a martinus je môj obľúbený obchod, súťaž je originálne vymyslená

    OdpovedaťOdstrániť