piatok 28. decembra 2012

Christmas haul 2012 alias čo som dostala pod stromček:)

Najprv by som vám chcela pripomenúť GIVEAWAY, ktorá na blogu prebieha, pretože čo ak sa práve na vás usmeje šťastie a budete mať o jeden darček viac? :) Za pokus nič nedáte a práve v tejto súťaži si môžete vybrať čokoľvek podľa vášho gusta :) (A prv, než to niekto spomenie - anglický preklad vôbec nie je doslovný, niektoré frázy a vety sa mi preložené do aj nepáčia a ono to aj človeka nudí písať úplne to isté, takže s menšímí obmenami :) )

First of all I would like to remind you of this GIVEAWAY, what if you will be the lucky one to get one more present? :) It´s worth the try I think, you can win anything you choose :)

Veľmi ma baví čítať takéto články na iných blogoch, tak som si povedala, že aj ja by som sa mohla inšpirovať a napísať niečo o tom, čo som si našla pod stromčekom. Musím povedať, že všetky darčeky ma veľmi potešili a naozaj si ich cením, tieto Vianoce boli naozaj štedré :)

I really enjoy reading these posts on other blogs, so I told myself why not to write one on my own blog. Let´s see what gifts I found under the Christmas tree.

Doteraz nechápem, ako mi mamina mohla kúpiť kabelku od Calvina Kleina. Vedela, že zháňam veľkú čiernu nepremokavú tašku formátu A4 - presne takú, akú potrebujem na veci do školy, ale nikdy by ma nenapadlo, že pre mňa zoženie túto :) Jediné, čo jej chýba, je dlhšie uško, ale s tým sa až tak netrápim... Pravdou je, že ja by som našetrené peniažky neminula na značkovú kabelku, ale keďže je to darček... :)

This was my main gift. I still don´t get how my mom could get me this gorgeous bag from Calvin Klein. She knew that I was looking for big black water-resistent (:DDD) handbag, but it would never occur to me that she would buy this one :) The only thing that´s missing is longer strap, but I am not gonna worry about that... The truth is that I woul never buy a designer bag with my saved money, but because it´s a present... :)

Tieto náušnice milujem, sú jednoduché, ale krásne. Pekne kontrastujú s mojimi vlasmi :)

I love these earrings, they are so simple yet beautiful. They make a nice contrast to my hair :)


Vianoce bez pyžama a niekoľkých párov ponožiek?! To by nebolo ono :D Všimnite si, aké sofistikované mi vybrala moja mama, som asi jediný človek, čo nedostal prasiatkové, hrošíkové, žirafkové... veď viete :D

Christmas without a pair of pyjamas and few pairs of socks?! No way :D And notice how sofisticated is mine, I am probably the only person that didn´t get pyjamas with little pigs, hippos, giraffes... you get the idea :D

Tento šál je božský, jemnučký a ku všetkému sa bude hodiť (to je vždy veľké plus!). A peknému spodnému prádlu nikdy nepoviem nie :)

This scarf is heavenly, very soft and I like the colour a lot, it will go with everything. And I will never say no to a nice underwear :)

Určite neskôr napíšem recenziu na oba produkty, pretože si to určite zaslúžia.

I will surely do a closer review on these products because they really deserve it.

Tá sporiteľnička ma naozaj pobavila, ak sa vám to nedá prečítať, rozkliknite si fotku :)

I don´ t know how you call this little thing for saving coins in English but I really had to laugh when I got it - according to it I am basically skillful and outgoing type of DINOSAUR with the deftiest paws in the territory! Love it.

Toto bol jediný darček, o ktorom som vedela dopredu a sama si ho vybrala na vianočných trhoch vo Viedni. Počas svojho výletu som aj niečo pofotila, takže sa môžete tešiť na článok :)

This was the only present I knew I was gonna get, I chose it during my trip to Viena. I took som photos there so stay tuned :)

A ďalšia sporiteľnička, tentokrát od Borky :) Má to myšlienku, keďže obe šetríme na zrkadlovku...

And here is another little thing for saving coins (can someone tell right term for this?) from Borka. There is an idea behind it - we both are saving up for a good camera...

Dúfam, že ste prežili krásne Vianoce!
Hope you had a wonderful Christmas!



14 komentárov:

  1. nice :>great blog ! Would you like to follow each other ?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. The first coin saver is usually called a change purse. I don't know what you are referring to for the second coin saver - I can't see it.
    Is that a double-headed snake ring? I LOVE it!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you, now I know the right term :) About the second coin saver - it´s in the shape of very very old camera, they used something like this 100 years ago (or so) for taking photos :) Maybe I should add one more photo (from the front). Anyways, thank you :)
      And yes, that´s double-headed snake bracelet. I have small wrists :D

      Odstrániť
  3. No teda, ty jsi musela být ale hodná! :D Krásné dárečky jsi dostala :) (tichá závist :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jee,tá špornička je úžasná,taká by sa aj mne hodila :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. tá dinosauria však? je parádna, fakt som sa na nej nasmiala :D Myslím, že aj tuším odkiaľ by mohla byť, ak máš záujem, tak ti dám vedieť :) Čo sa týka foťák-sporiteľničky, tak tú neviem či zoženieš... :)

      Odstrániť
  5. Moc pěkné dárečky, hlavně ta černá kabelka je super!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tá špornička je božská kde to aj zohnala:O

    OdpovedaťOdstrániť
  7. SUper darčeky, kabelka od Calvina je suprová a náramok tiež :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. na zrkadlovku šporím aj ja :)
    petra-book.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť