nedeľa 11. novembra 2012

Quote!



Because there's the thing about depression. When I feel it deeply, I don't want to let it go. It becomes a comfort. I want to cloak myself under its heavy weight and breathe it into my lungs. I want to nurture it, grow it, cultivate it. It's mine. I want to check out with it, drift asleep wrapped in its arms and not wake up for a long, long time.

Tu je pravda o depresii. Keď ju cítim hlboko vo vnútri, nechcem ju nechať odísť. Stáva sa mi útechou. Chcem sa zakryť jej ťažobou a vdychovať ju do mojich pľúc. Chcem ju živiť, nechať ju rásť, pestovať ju. Je moja. Chcem sa s ňou zladiť, zaspať v jej náručí a dlho, dlho sa nezobudiť. 

                                                                                                         Stephanie Perkins, book: Lola and the boy next door

I just love have this author works with words, how she always chooses the right ones. I can read her books over and over again and I can guarantee that I will never get bored with them. Ever. You probably 
wouldn´t say it judging by this particular quote, but she writes chic-lit.  Her books are incredibly funny and romantic and perfect when you just want to spend some time relaxing with a book opened on your lap. You know, reading will never be a waste of time. I have read a lot of books and they have enriched my life immensely. I can´t imagine my life without books, it just wouldn´t be me. What about you? Do you have your own something that has became a part of you?

Je úžasné, ako táto autorka pracuje so slovami, ako vie vždy vybrať tie najvýstižnejšie. Práve preto ju mám tak rada. Jej knihy môžem čítať dokolečka dokola a garantujem vám, že sa mi nikdy nezunujú. Nie v tomto živote. Súdiac podľa tejto konkrétnej citácie by ste asi nepovedali, že Stephanie píše chic-lit (čiže literatúru pre dievčatá/ženy). Jej dielka sú neskutočne vtipné a romantické a maximálne vhodné, keď chcete stráviť čas relaxovaním, sediac s otvorenou knihou v lone.  Čítanie nikdy nie je stratou času. Za svoj krátky život som už stihla prečítať mnoho kníh a musím povedať, že ma naozaj obohatili. Bez nich by som to snáď ani nebola ja. A čo vy? Čo je to vaše špeciálne, čo sa už stalo vašou súčasťou?

10 komentárov:

  1. http://www.ogorgeous.com/product/train-insane-tank-in-turquoise-1 tady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. thank you so much for following :)!
    http://coeursdefoxes.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Very beautiful quotes, my dear! Love it.

    Lots of love,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    OdpovedaťOdstrániť
  4. you were SO sweet on your last comment. Really! I hope I can do more of those posts soon:D
    By the way, this is beautiful!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. The quote is really meaningful. Thanks for sharing.

    Liz
    chewylove.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post :)
    Check out mine about MAISON MARTIN MARGIELA FOR H&M!

    Your Princess is in Another Castle

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Thanks to everyone, I really appreciate your comments :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, pýtala si sa kde sa dá kúpiť ten rúž Artistry.. Odpovedala som ti pod tvoj komentár, sú tam aj stránky ako sa k nemu dostaneš..

    http://sueandcolours.blogspot.sk/2012/11/23-co-ukryva-kozmeticka-tasticka.html?showComment=1353694914335#c1432957196663677346

    OdpovedaťOdstrániť