sobota 27. októbra 2012

Treat of the day (and nail polish reccommendation)!

After tough week at school I decided to treat myself a little bit and buy the newest Elle magazine. I am very bad at working with PC (and technology in general) so first exam in graphics was quite a challenge for me. Fortunately, it could be much worse than it actually was so now I have time to catch up on the newest trends in make-up and fashion :) As a student I don´t like to spend a lot of money on magazines but Elle has been my favorite for a long time. And who could resist Rimmel nail polish as a gift? You can choose from 4 shades - pinkish red, orange, pink (although I haven´t seen this shade with my own eyes as it was sold out) and metallic violet that I bought. This is the most gorgeous shade ever, especially for autumn! I hate painting my nails because for some reason EVERY single nail polish that I buy (doesn´t depend on the price or brand) is so sheer that I have to apply multiple layers... and it still doesn´t look right. This one promises to be one-coat nail polish and girls, I am so happy because it is the truth! Perfect colour, perfect consistency and very affordable price (around 1,59 € in drugstores although this price can go up as this is just released Rimmel product). It´s supposed to be dry in 60 seconds (also true) and to provide 5x stronger nails (can´t tell, used it just once). All in all I higly recommend this product and I will repurchase it for sure :) 

At the end I have one question for you - have you ever had problem with massive hair loss and if so, how did you solve it? Your advice woud be very appreciated. I hope you all have a nice day :)


Po ťažkom týždni v škole som sa rozhodla trochu sa rozmaznať a kúpiť si najnovšie číslo Elle. V práci s počítačom (a celkovo technológiou) som fakt ľavá, takže prvá skúška v grafike bola pre mňa výzvou. Našťastie, mohlo to byť omnoho horšie, takže teraz mám čas dohnať novinky zo sveta krásy a módy :) Ako študentka nerada míňam peniaze na časopisy, ale Elle je už dlho mojím favoritom. A kto by odolal Rimmel laku na nechty ako darček? Môžete si vybrať zo 4 odtieňov - červená s ružovkastým podtónom, oranžová, ružová (aj keď tento odtieň som nevidela na vlastné oči, pretože bol vypredaný) a metalická fialová, ktorú som si kúpila. Je to ten najkrajší odtieň vôbec, špeciálne na jeseň! Neznášam si lakovať nechty, lebo z nejakého dôvodu KAŽDÝ lak, čo si kúpim (nezáleží na cene či značke), je tak riedky, že musím naniesť niekoľko vrstiev... a aj tak to nevyzerá správne. Tento sľubuje, že stačí naniesť jednu vrstvu a baby, som nadšená, pretože to je pravda! Perfektná farba, perfektná konzistencia a príjemná cena (okolo 1,59 € v drogérkach, aj keď táto cena sa môže zvýšiť, keďže je to produkt práve uvedený na trh a všade sú akcie). Lak by mal byť suchý do 60 sekúnd (taktiež pravdivé) a zabezpečiť 5x silnejšie nechty (zatiaľ nemôžem potvrdiť, použila som ho len raz). Suma sumárum, tento výrobok vrelo odporúčam a určite si ho kúpim aj v budúcnosti :)

Nakoniec by som mala pre vás otázočku - mali ste niekedy problém s masívnym vypadávaním vlasov a ak áno, ako ste ho riešili? Každá rada drahá. Všetkým vám želám pekný deň :)

                                                                                                                           Aneta

13 komentárov:

  1. ukážeš nám ho aj na nechtoch, Anet? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ukážem, zajtra alebo v pondelok keď si budem lakovať znova nechty :)

      Odstrániť
  2. Nice colour!!!
    Love your blog. If you like mine, feel free to follow me on GFC, FB or elsewhere. I always follow back my lovely followers :)

    xo, G
    Do you wanna be updated on all my blog's posts?
    Follow In Moda Veritas also on Facebook and Bloglovin'

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I already followed you a month ago (as Aneta Mišíková) :)

      Odstrániť
  3. Beautiful colour!!!
    Would you like to follow each other on bloglovin and facebook? Let me know!!!

    The Fashion Heels
    Facebook
    Bloglovin
    Twitter

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá úžasně vesmírně! A trpaslíček je k zulíbání ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. That's a gorgeous colour! Love Elle too! It would be nice if you could stop by my blog again, I have made some changes to it and I think you might like it :)

    www.raindropsofsapphire.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hey!
    Very good pictures!
    I like the Rimmel nail polish too!


    I subscribed to your blog, there is no icon image, called Judit Törtei.
    http://potyszepsegblog.blogspot.hu/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hey dear, u said u are following but I don't see u on GFC... can u please check again?
    let me know! maybe tell me which is your icon image!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I love that company of these nail polish :).
    Nice blog,wanna follow each? xox Victoria

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I have not seen to have committed, or scak no icon picture?
    I follow you under the name Judit Törtei.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I followed you as Aneta Mišíková, with no icon picture :)

      Odstrániť